lunes, 9 de noviembre de 2015

REFLEXIÓ DIGITAL STORYTELLING

STORYBOARD


DIGITAL STORYTELLING



Gràcies al suport multimèdia “Digital storytelling” es pot transmetre una sèrie d’idees i valors, visual i auditivament per tal de facilitar la comprensió d’un tema en concret. A més, en l’àmbit educatiu és una bona eina de treball perquè contribueix a la dinamització dels aprenentatges de l’alumnat, i dóna la possibilitat de que els pares i les mares puguin apreciar les activitats que realitzen els seus fills/es en horari lectiu.

Nosaltres hem decidit fer un storyboard mitjançant el qual farem el digital storytelling amb l’app flipagram. La història es basa en la transmissió de valors a l’escola a través del conflicte que sorgeix entre dos alumnes al sorral del pati.


Hem escollit aquest vídeo perquè treballa les emocions i sensibilitza la societat actual, ja que ens fa reflexionar sobre els béns que tenim i molts cops no els valorem suficientment.  Aquesta storytelling consta dels elements propis d’una història ja que l’acció es desenvolupa seguint un fil conductor, és a dir, el tema principal i, uns personatges situats en un lloc determinat.
Aquests fets són explicats pel protagonista, que a la vegada és el narrador, el qual explica la seva experiència  viscuda deu anys enrere en una ciutat en vies de desenvolupament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario